Gratis Sommerturnskole!

Turnskole.jpg

Sommeren nærmer seg og det betyr at Ålesund Turnforening arrangerer sommer turnskole i uke 26! Dette er en flott mulighet for barn og ungdommer til å prøve seg på turn og lære nye ferdigheter.

Sommer turnskolen vil være åpen for barn og ungdommer i alderen 6-16 år, uavhengig av tidligere turnerfaring. Turnskolen vil holdes i Ålesund Turnforenings lokaler og vil ha erfarne og dyktige trenere til stede for å veilede og undervise deltakerne.

I løpet av uken vil deltakerne lære grunnleggende turnøvelser og teknikker, og de vil ha muligheten til å prøve seg på mer avanserte øvelser etter hvert som de blir mer komfortable med grunnleggende ferdigheter. Det vil også være tid til å ha det gøy og bli kjent med nye venner gjennom ulike leker og aktiviteter.

Sommer turnskolen i Ålesund Turnforening vil gi barn og ungdommer en flott sommeropplevelse, samtidig som de lærer nye ferdigheter og har det gøy med jevnaldrende. Så hvis du har et barn eller en ungdom som er interessert i turn, eller som bare vil prøve noe nytt i sommer, så er sommer turnskolen i uke 26 en flott mulighet!

Påmelding her: https://arrangement.spoortz.no...