Nyhetsarkiv

Gratis Sommerturnskole!

Sommeren nærmer seg og det betyr at Ålesund Turnforening arrangerer sommer turnskole i uke 26! Dette er en flott mulighet for barn og ungdommer til å prøve seg på turn og lære nye ferdigheter.

Les mer

Årsmøte Papirer

Styret innkaller herved til årsmøte i Aalesunds Turnforening
Tirsdag 28.03.2023 kl. 18.00


Vedlagt ligger revisjonsberetning, årsmeldinger,årsregnskap, budsjett, saldobalanse, og noter til regnskapet.

Les mer

Juleshow 2022

Aalesunds Turnforening inviterer til årets juleshow i Fagerlihallen søndag 11. desember.
Her får alle gymnastene i klubben vist noe av det de har trent på det siste året.
100kr per voksen
Gratis for alle barn

Les mer

Årsmøte 2021

Årets årsmøte i Aalesunds Turnforening avholdes 12.05.21. Innkalling er sendt ut per mail.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 10.05.21. Dette gjøres på vedlagt link i innkalling sendt ut per mail. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

Lenke til digitalt årsmøte vil bli sendt i egen e-post.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes til styret senest 28.04.21 til
Fjelltunvegen 6, 6007 Ålesund eller til e-post info@aatf.no. Det ønskes at vedlagt mal i mail benyttes til dette.

Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av sakslisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på e-post.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For mer informasjon om årsmøtet, se e-post og dens vedlegg.
Husk å sjekk søppelpost hvis du er usikker på om du har mottatt e-post. Har du ikke mottatt e-post? Send oss en melding her eller mail til info@aatf.no.


Beste hilsen,
Styret

Les mer

Oppstart av vårsemester 2019

Vi er nå godt i gang med vårens semester og har fortsatt ledige plasser på noen av våre parti.
Ta kontakt med info@aatf.no for mer informasjon.

Turnskole i vinterferie

Det nærmer seg vinterferie og vi er glad å invitere både nybegynnere og de som holder på med turn til daglig til påmelding. Det er begrenset med plasser, førstemann til mølla! :-D


Les mer

Tildeling av æresmedlemskap og ærestegn 2017

På årets årsmøte ble noen av våre mangeårige medlemmer hedret med æresmedlemskap og ærestegn. Dette blir tildelt til personer som i flere år har gjort en stor innsats for gymnastikk og turn administrativt, som instruktør og/eller ved praktisk arbeid på lags-, krets-, forbundsplan.

Les mer

TURNSKOLE - uke 8

TURNSKOLE
SALTO, apparatturn & rytmisk gymnastikk
Man 20. - fred 24. februar - uke 8
Turnhallen i Ålesund.

Les mer

ÅRSMØTE 28. FEB.2017

Styret innkaller herved til årsmøte i Aalesunds Turnforening.
Årsmøtet avholdes den 28. februar 2017. kl. 18.30 på klubbrommet i turnhallen, Fjelltunvegen 6.

Les mer

PROGRAMBLAD - JULEOPPVISNING

Her kan du se programbladet for helgens juleoppvisning.
Vi ønsker å gjør dere oppmerksom på at vi benytter SPING som hovedbetalings løsning, derfor lurt å laste den ned før dere kommer.

Les mer

JULEOPPVISNING 2016

Her finner dere oversikten over hvilke parti som har oppvisning på show 1 kl 11.30 og hvilke som har på show 2 kl 15.00.
Arbeidsoppgaver blir sendt ut i løp av uken.

Les mer

TURNSKOLE - uke 41

SALTO, apparatturn & rytmisk gymnastikk
Man 10. - fred 14. oktober - uke 41
Turnhallen i Ålesund.

Turnuken er beregnet for jenter og gutter i 1- 8.kl., altså født mellom 2003 - 2010. Deltakerne vil bli delt opp i ulike grupper etter alder og nivå. De vil få prøve de ulike redskapene og apparatene i gymnastikk og turn: frittstående, bom, hopp, skranke, ringer, air track, vimpel, tau, ball, køller, ring, og samarbeidsøvelser, i tillegg til basis styrke, spenst, bevegelighet og dans. Om været er bra vil noen av øktene være utendørs.

Les mer

TURNSKOLE - uke 33

SALTO, apparatturn & rytmisk gymnastikk
Man 15. - fred 19. august - uke 33
Turnhallen i Ålesund.

Turnuken er beregnet for jenter og gutter i 1- 8.kl., altså født mellom 2003 - 2010. Deltakerne vil bli delt opp i ulike grupper etter alder og nivå. De vil få prøve de ulike redskapene og apparatene i gymnastikk og turn: frittstående, bom, hopp, skranke, ringer, air track, vimpel, tau, ball, køller, ring, og samarbeidsøvelser, i tillegg til basis styrke, spenst, bevegelighet og dans. Om været er bra vil noen av øktene være utendørs.

Les mer

SOMMER SKOLE - Rytmisk Gymnastikk

Aalesunds Turnforening vil i uke 26 arrangere sommerskole for Rytmisk Gymnastikk på turnhallen. Mandag - Fredag, hver dag kl 09.00 - 15.00. Du velger selv hvor mange økter du ønsker å delta på.

Les mer

Barnturnstevne 30. april - 1. mai, Elnesvågen

6 gymnaster fra Ålesund deltok på årets barnturnstevne som blei arrangert i Elnesvågen. Det var en inspirerende og gøy for deltakerne fra Ålesund. Gymnastene deltok med særtropp i tillegg til at de var med på workshop lørdag.

Les mer

RG: KM 23 -24. april 2016 Sykkylven

Rytmisk Gymnastikk hadde også KM i kretsen samme helg som AT. Det var også mange gode resultater her, hele 10 jenter blei kretsmestere. Totalt 7 første plasser og mange andre gode plasseringer. Vi deltok med 12 rekrutter, 21 junior og 2 seniorer i individuelt, duo/trio og tropp.

Les mer

AT: KM 23 - 24. april 2016 MOLDE

Aalesunds Turnforening deltok med 22 aspiranter og 12 klasse/stige gymnaster i årets KM som blei arrangert av Molde. Mange gode resultater for gymnastene og to kretsmestere i gutteklassen

Les mer

RG: 6 jenter kvalifisert til Norgesfinalen 2016

Gratulerer så masse til Emma Kulakova, Ane K. Wangensteen, Kristina E. Tafjord, Madelen Dybvik, Anna D. Fjørtoft og Erica F. Brudevoll med kvalifikasjon, vil legge til at aldri har det vært så mange fra Ålesund som er blitt kvalifisert til Norgesfinalen før. Under kan du se film av jentene fra høst 2015 og denne sesongen.

Les mer

Ansatt ny trener, Georgiana Dicu

AATF har ansatt Georgiana Dicu fra Romania, tidligere juniorlandslag utøver for Romania. Hun starter i mai 2016, og vil ha sitt ansvarsområde innenfor apparatturn kvinner, bredde, samt bidra med det hun kan på RG-partiet i en fastsatt form. Georgiana blir et flott tilskudd til klubben! Vi gleder oss til hun kommer og ønsker henne hjertelig velkommen!
Om noen har spørsmål, henvend dere til daglig leder Ulrikke Riise.

Les mer

AT: ALPHA FACTOR CUP Nr 1, KRISTIANSUND 12-13 MARS-16

Strålende resultater for Aalesunds turneringen /Apparatturn gjengen i helgen.
Lørdag i mangekamp kapret guttene til seg 2.andreplasser, Isak Hovden Gjelsten og Emil Frostad. Det var flere som klarte å kvalifisere seg videre til finalene i enkelt apparater søndagen, Isak, Emil, Fabio, Emilie og Madeleine.
Aalesunds turneringen /Apparatturn kryper stadig oppover på resultatlistene ☺

Les mer

Årsmøte for Aalesunds Turnforening

Det avholdes årsmøte for Aalesunds Turnforening, onsdag 2. mars kl.18, på klubbrommet.

Saker som ønskes behandlet må være sendt Styret senest 2 uker før. Saksdokumenter vil være tilgjengelig for medlemmer 1 uke i forkant.

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.
Medlemskontingent/støttemedlemskap - 500 kr

JULEOPPVISNING SØNDAG 6. DESEMBER I FAGERLIHALLEN

Vi skal arrangere juleoppvisning for alle gymnaster, søndag 6. desember i Fagerlihallen. Vi har i år blitt så mange at vi må ha to oppvisninger. De små deltar kun på en, mens de store deltar på begge. Dere vil få info om hvilke forestilling deres barn skal delta på, via mail.

TOALETTPAPIR - DUGNAD

For at vi skal kunne fortsette og gi alle barn, ungdom og voksen et godt treningstilbud er vi avhengig av inntekter til klubben.

Les mer

REGIONSKONKURRANSE APPARATTURN LØRDAG 19. SEP

I helgen arrangerer vi regionskonkurranse for apparatturn. Første pulje starter kl 10.00, vedlagt ligger startliste og tidsplan. Vi ber alle bruke Volsdalen Barneskole til parkering pga sone parkering og vegarbeid i Fjellgata. Inngang 50 kr.

Les mer

Endring i treningstider

Gymlek 3 - 4 år er flyttet til 17.15 - 18.00 på torsdager. Trener trenger hjelp av foreldre til apparatene!

RG minirekrutt klasse 1 er kun åpen for 2009, de vil ha trening kun tirsdager 17.30 - 18.30.

RG minirekrutt klasse 2 har byttet tider til 18.00 - 19.00 tirsdag og fredag på Volsdalen barneskole.

RG minirekrutt klasse 4 har byttet dag og tider. De trener nå mandag 16.00 - 17.30 på turnhallen og onsdag 16.00 - 17.30 på Volsdalen.

RG rekrutt nasjonal har byttet treningslokale torsdager til turnhallen.

RG junior div. D trener fredager 16.00 - 18.00.

NY GRUPPE MED TURNSKOLE 5 ÅR

På grunn av stor pågang har vi startet en ny turngruppe for 5 åringer. Torsdag 16.15 - 17.15 med Ilka på turnhallen. Det er også ledig plass på turnskole 3. kl og SALTO ungdom.

Les mer

FJELLTUNVEGEN ER STENGT

Vi ber alle medlemer om å ikke bruke fjelltunvegen for levering og parkering. Grunnet graving i bakken bak hallen.

Les mer