Prøvedag apparatturn!

Aalesunds turnforening inviterer til prøvedag til apparatturn kvinner født 2016-2018 og apparatturn menn født 2015-2018 den 17. og 19. juni klokka 16.00 i turnhallen på Klipra.

Hva er apparatturn

Apparatturnpartiene er det vi kaller konkurranseturn. Målet er at man starter å konkurrere det året man fyller 11 år.

Turn kvinner og turn menn, er to av NGTF sine tre Olympiske grener (sammen med Rytmisk gymnastik).

Apparatturnpartiene er partier for de som ønsker å flere trene flere ganger i uken og være med på oppvisning (6-10 år) og konkurranser (11 år+). Treningen vil vare fra 2-6 dager i uken avhengig av alder. Fra 3 – 25 timer i uken.

Det forventes godt oppmøte på trening, samlinger, trening i ferier og på konkurranser. Det er trening lørdager fra 8-9 års alder. Det forventes også at gymnastene er motivert og gjør en god innsats på trening.

Konkurranseturn er en krevende idrett som stiller krav til styrke, koordinasjon, presisjon og bevegelighetstrening. Det viktigste er likevel at man ønsker å prioritere det som forventes for å drive med konkurranseturn.

På apparatturn forventer vi også at foresatte følger opp barna og Aalesunds turnforening forventer at foresatte stiller til ulike dugnadsarbeid, og annet klubben driver med. Det vil også være økte utgifter i forbindelse med mer treningstid, konkurranser, reiser, drakter og lignende.

Er barnet ditt en ivrig og motivert turner? Er du som foresatt villig til å følge opp at barnet kommer på trening og støtte barnet kan du trykke her for å melde barnet ditt til prøvedag

Forrige
Forrige

Flott sommeravslutning for breddeturn

Neste
Neste

RG: NM LAG, TROPP og DUO/TRIO - Fana IL